U Brazilu se gradi park na temu seksualnih uživanja

Zemlja karnevala i oskudno odjevenih igračica planira da otvori još ‘vrelije’ mjesto za turiste – zabavni park na temu seksa u Sao Paolu.

Nova turistička atrakcija zvaće se Erotikalend, a izgradnja parka trebalo bi da bude privedena kraju 2018. godine.

Turisti će tokom obilaska moći da vide autiće u obliku penisa, 7D bioskop sa vibrirajućim kolima, nudistički bazen, seksi igralište sa toboganom i ‘voz užitka’ kojim će upravljati go-go igrači i igračice.

U kafićima će biti služeni afrodizijaci, a kabine na velikom točku će biti obložene specijalnom folijom zahvaljujući kojoj će posjetioci moći da uživaju u pogledu a da sami ne budu viđeni.

Međutim, kompanija u čijem se vlasništvu park nalazi saopštila je da je seks na ovom mjestu izričito zabranjen.

Ipak, nisu svi oduševljeni novostima – planovi za izgradnju parka naišli su na veliku osudu javnosti i brojnih grupa koje kao glavni argument ističu da ne žele da grad stekne loš ugled i postane poznat kao ‘prestonica seksa’.

Mauro Morata, jedan od dizajnera parka, odgovorio je da Erotikalend ‘svakako neće biti mjesto za kaluđerice, ali njeni tvorci takođe nemaju u planu da stvaraju Sodomu i Gomoru’.

Ukoliko gosti budu željeli da igru u parku ‘uznesu na viši nivo’, na raspolaganju će im stajati obližnji motel kojim upravlja ista kompanija.

Cijena ulaznice procjenjuje se na 100 dolara po osobi.

Oni koji su za nešto smjerniju i jeftiniju varijantu mogu prošetati parkom “Jeju Love Land” u Južnoj Koreji, koji je prilično poznat u svijetu.

Izvor: 6yka.com

You must be logged in to post a comment Login