U Bratuncu većina sporednih ulica pod ledom i snijegom

Topljenje snjega i niske temperature u Bratuncu građanima stvaraju dodatne probleme jer je ove godine slabo vršeno čišćenje pješačkih zona i sporednih gradskih ulica.

Nedavno iz Opštine Bratunac rekli su nam da je na čišćenju lokalnih puteva angažovano pet vozila, ali situacija ni danas, nekoliko dana od prestanka padavina, nije baš dobra.

Stručni saradnik iz Odjeljenja za prostorno uređenje i stamebno-komunalne poslove opštine Bratunac Stojan Ilić rekao nam je da na zimskom održavanju puteva angažovano pet vozila, od čega dvije mašine preduzeća “Trend”, dvije Opštine Bratunac, te jedna mašina na čišćenju gradskih ulica i trotoara Komunalnog preduzeća “Gradska čistoća“, a da se čišćenje odvija od grada prema selima.

Glavni parking u gradu je i dalje pod snijegom i ledom, a može se zaključiti da uopšte nije čišćen. Tako ja na većini pješačkih staza i sporednih ulica u Bratuncu.

Centar grada malo je drugačiji i postoje „prtine“ i vide se tragovi posipanja rizle, ali i dalje velike količine snijega.

Od građana smo u nekoliko navrata dobijali žalbe na loše čišćenje snijega koje smo uputili da se obrate nadležnim u Opštini Bratunac.

Galeriju fotografija pogledajte na OVOM LINKU.

You must be logged in to post a comment Login