U Bratuncu prijava zbog remećenja javnog reda i mira

Zbog prijava da lice iz susjednog ugostiteljskog objekta narušava javni red i mir u Bratuncu, policija je reagovala.

Ovo je saopštenje iz policije:

Policijska stanica Bratunac 29.07.2023. godine, zaprimila je prijavu od strane lica B.M. iz Bratunca, da lice M.L. iz Bratunca u svom ugostiteljskom objektu konzumira alkohol sa još jednim nepoznatim licem, a koji se nalazi pored ugostiteljskog objekta vlasništvo lica B.M., navodeći da se obratilo iz razloga da ne bi došlo do narušavanja javnog reda i mira kao što je to bio slučaj u prethodnom periodu.

Policijski službenici PS Bratunac su izašli na lice mjesta i obavili razgovor sa licem B.M., dok lice M.L. nisu zatekli na licu mjesta.

U toku je dalji rad po prijavi prilikom čega policijski službenici PS Bratunac preduzimaju sve mjere i radnje u cilju dokumentovanja događaja i utvrđivanja činjeničnog stanja.

Takođe, policijski službenici PS Bratunac su u prethodnom periodu postupali po prijavama lica B.M., te u vezi s tim protiv lica M.L. iz Bratunca podnijeli četiri izvještaja o počinjenom krivičnom djelu i nadležnom Sudu podnijeli jedan zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka za počinjena tri prekršaja iz oblasti javnog reda i mira.

You must be logged in to post a comment Login