Na Rajskoj plaži od naredne sezone novine

Ove godine tokom sezone, Rajsku plažu u Bratuncu posjetilo je više od 50.000 ljudi, kaže načelnik ove opštine Nedeljko Mlađenović.

Tokom 40 dana sezone, posjeta je bila veća od 50.000 ljudi u čemu se se vidi mogućnost proširenja ponude i uvođenja noviteta.

“Ove godine mogli smo da ostvarimo prihod od 100.000 KM i investiramo ga u Rajksu plažu, ponudimo još bolje uslove i iskoristimo ovaj potencijal”, kaže Mlađenović.

On ističe da bi najviše prihoda trebalo bi da donese naplata parking mjesta, od marku ili dvije dnevno odakle bi se uložilo u izgradnju novog toaleta, nove klupe, stolovi i roštilje, uređenje prostora za kamp i zapošljavnje nekoliko sezonskih radnika.

Miodrag Lončarević, direktor Turističke organizacije Bratunac kaže da će radovi na postavljanju rampi biti tokom jeseni.

“Kako bi se pripremili za novu sezonu i proširili ponudu uvešćemo naplatu parkinga na Rajskoj plaži, a tokom jeseni počećemo na radovima i pripremi plaže za narednu sezonu”, rekao je Lončarević.

Poznato izletište Rajska plaža nalazi se 6 kilometara od Bratunca uz samu obalu rijeke Drine, sa pristupom iz pravca magistralnog puta Bratunac – Zvornik gdje se nalazi i granični prelaz sa Srbijom, Ljubovija.

You must be logged in to post a comment Login