Trikovi uz pomoć kojih ćete u predprazničnom haosu izgledati sviježe i odmorno

U svom ovom haosu koji vas čeka za vrijeme praznika, od sređivanja doma do kupovine poklona, a još tu su i poslovne obaveze koje vas očekuju kako bi praznici bili bezbrižni. U to vrijeme žene izgledaju iscrpljeno i umorno.

Donosimo vam nekoliko saveta kako da u najvećoj gužvi pred praznike izgledate sveže:

1. Ublažite šminku toplim nijanasama svojih omiljenih boja. Ako koristite ruž u boji crvenog vina zamenite ga nekim blago crvenim. Ukoliko koristite crnu senku za oči, zamenite je nekom sivom.

2. Na spavanje idite sam vremena ranije, tako će vam podočnjaci biti manje uočljiviji a koža će delovati svežije. Pored toga, bićete lepše raspoloženi. Istraživanja su pokazala da osobe koje spavaju samo pet sati dnevno. Brže stare od onih koje spavaju osam sati.

3. Ukoliko ste počeli da sedite, ofarbajte kosu, pa i ako niste, osvežite boju. Tako ćete malo promeniti izgled. A ukoliko imate nekih drugih nedostataka koje su svi primećivali, ne brinite jer ih više neće primećivati, njihova pažnja će se sada premestiti na vašu novu frizuru.

4. Zamenite ruž sa nekim svetlijim sjajem ili labelom. Svetle boje sa sjajem čine da vaše usne izgledaju punije.

5. Umesto olovke za obrve, koristite svetlucave senke u boji koje su vaše obrve. Svetski poznati šminkeri tvrde da takve senke stvaraju prirodniji izgled negošto čine olovke.

Izvor: Super žena

You must be logged in to post a comment Login