Tri najinteligentnija horoskopska znaka: Lako “čitaju” ljude i zapažaju svaki detalj

Koliko puta vam se desilo da vam je potreban savet za problem sa kojim se trenutno suočavate, pa se brže bolje obratite određenoj osobu iz okruženja? Pozovete onu osobu koja najviše pleni razumom i uvek vam da pravi odgovor za vaš problem. Sudeći prema astrologiji u određenoj meri na nečiji sklop ličnosti i inteligenciju utiču i zvezde.

Astrolozi zato izdvajaju tri najpametnija znaka horoskopa. Da li ste vi neki od njih?

Blizanci

Prvi na listi koji odiše prirodnom inteligencijom jesu Blizanci. Još od malih nogu iskazuju radoznalost i sklonost ka otrkivanju novih stvari iz različitih oblasti. Stalno se pitaju, istražuju i uče. Najčešće su naklonjeni umetnosti, a od ruke im idu i društven nauke. Vrlo su inteligentni pa otuda i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost. Iz tog razloga uvek su okruženi ljudima sa kojima mogu da vode konstruktivne razgovore, a u ljubavi traže inteligentnog partnera s kojim će moći da pričaju o svemu i svačemu, jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

Škorpija

Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpija. Gotovo da nema stvari u koju njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli da prodru. Za njih se veruju da mogu da osete situaciju pre vremena. Oni uvek teže da u svemu osete dubinu, da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao. NJima ne pokušavajte da manipulišete, jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako provale tuđe namere.

Strelac

Strelčevi su veoma radoznale prirode, poput Blizanaca i uvek imaju potrebu da znaju više i deluju često prilično neozbiljno. Međutim, oni su veoma pronicljivi i dobro znaju da procene svaku situaciju. Vrlo su društveni i znaju kako s ljudima. Odlično se prilagođavaju, pa čak i kada se nađu u novom okruženju. Rado dobijau simpatije ostalih i dobro znaju da procene ko je kakav. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i uopšte prirodne nauke su im jača strana. Ulažu u sebe i svoj intelekt tokom celog života, prenose Novosti.

You must be logged in to post a comment Login