Tradicija se nastavlja – 12. “Silvertown Shine! 2015”

Muzički festival “Silvertown Shine! 2015” je najstariji događaj u Srebrenici koji je počeo 2003. godine. Dvanaesti festival ove godine održaće se 15. avgusta od 20.00 časova u Gradskoj kafani i Gradskoj pivnici u Srebrenici.

“Ove godine želimo da obilježimo ovaj festival jer ima veliku tradiciju i nismo u mogućnosti napraviti nešto veliko kao nekada jer ovo radimo bez ikakve podrške donatora i bendovi koji sviraju, čine to besplatno”, rekao je Miroslav Andrić iz Omladinskog savjeta Srebrennica.

Ovogodišnji muzički festival organizuje se u sklopu Internacionalnog kulturnog i umjetničkog programa “The Complete Freedom of Truth / Potpuna sloboda istine” koji traje pet godina a počeo je u našoj zemlji u Jelahu, Višegradu i Srebrenici.

Na 12. “Silvertown Shine! 2015” nastupaju: Afera, S.F.O.R. i DJ Naomi program će biti u Gradskoj kafani i Gradskoj pivnici u centru grada.

“Festival TCFT pomogao nam je da napravimo mrežu festivala tako da od naredne godine ovaj festival želimo organizovati na mnogo većem nivou jer smo sada dio Mreže festivala koju čine muzički festivali u Nikšiću, Subotici, Jelahu, Srebrenici…” istakao je Andrić.

Subota, 15. avgust od 20.00 časova, vidimo se!

You must be logged in to post a comment Login