Top 5 savjeta kako bolje putovati!

1. Putujete ranije – bolje putovati ujutro nego kasnije, letovi u prosjeku kasne naviše poslije 16:00h. Zato ste gotovo sigurni da let neće kasniti ako letite prije 12:00h.

2. Kupite karte pa tek onda smještaj. Mnogi griješe kada smještaj uzmu i onda traže avionske karte za te datume. To je strašno i to nitko nebi trebao raditi. Na žalost sve nas više kontaktiraju dasmještaj imaju, pa traže avionsku kartu. Promet tako ne funkcionira.

3. Koristite apartmane, a ne samo hotele. Airbnb je pouzdan koliko i svaki hotel. Jednostavno koristite više apartmane i uštedjeti ćete mnogo više novca nego što mislite.
4. Pronađite partnera za putovanje ! Putovati sam može biti zabavno, ali morate znati da je teško pronaći povoljnu sobu samo za jednu osobu ili apartman. Putujete li u paru uvijek možete lakše pronaći povoljni smještaj.

5. Putujete sa obližnjih aerodroma, a ne uvijek sa glavnog. Zaboravite na skupe letove s Plesa, jednostavnije i povoljnije je letjeti s drugih zračnih luka. Čak ako i živite 300 km od drugog aerodroma, uvijek imate povoljni autobus pa jeftin let, nego skupu kartu s obližnje zračne luke.

Izvor: Accomododirect.com

You must be logged in to post a comment Login