Tehnološki fakultet Zvornik još jedan mandat dao prof. dr Vujadinoviću

Srebreničanin prof. dr Dragan Vujadinović ponovo je izabran na mjesto Tehnološkog fakulteta u Zvorniku, Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Na današnjoj sjednici Naučno-nastavnog vijeća Tehnološkog fakulteta Zvornik za dekana je jednoglasno reizabran prof. dr Dragan Vujadinović.

Vujadinović je već jedan mandate, 2019-2023. godina, obavljao funkciju dekana Tehnološkog fakulteta u Zvorniku i danas mu je ukazana čast i odgovornost za još jedan četvorogodišnji mandat.

On je danas na Naučno-nastavnom vijeću ovog fakulteta predstavio i program rada za naredni mandate i govorio je o tome šta je urađeno u proteklom periodu.

Kako je objavljeno iz Tehničkog fakulteta Zvornik, dekan Vujadinović je naveo da je opšti interes fakulteta iznad bilo čijeg pojedinačnog, te da je uvjeren da će u budućnosti preovladati zajedničko definisanje prioriteta u radu, timski rad u realizaciji postavljenih ciljeva, uz potpunu odgovornost i transparentnost postupanja, a na koji način će se obezbjediti najviši standard kvaliteta u svim oblastima rada tog fakulteta.

You must be logged in to post a comment Login