Svetlana Ceca Rudić – Zbirka pjesama “Kroz more sećanja”

Srebreničanka Svetlana Ceca Rudić koja danas živi u Beču završila je svoju prvu zbirku pjesama “Kroz more sećanja”. Pjesme su autobiografske i nastale su kroz duži niz godina života autorke. Knjiga je spremna i trenutno traži izdavača.

“Dugo vremena sam želela da napišem knjigu, ali je uvek falilo vreme. Kroz obaveze života, nisam imala vremena da se koncentrišem na svoje želje. Vremenom se skupilo hiljade i hiljade papirića sa različitim pesmama, pričama i osećanjima. Kroz naslov sam želela da prikažem da svi mi imamo more sećanja, na lepe, srećne i tužne trenutke,” rekla je Svetlana Rudić autorka knjige “Kroz more sećanja”.

Trenutno, knjiga je u elektronskom izdanju i može se kupiti na Amazon.com. Gospođa Rudić pokušava da pronađe nekoga ko će pokriti troškove štampanja ove knjige kao i izdavača. Svu dobit koju ostvari od prodaje knjige pokloniće Dječijem vrtiću “Poletarac” u Srebrenici.

“Na prvoj korici knjige, kao okvir, svesno sam postavila sliku mog sina Mladena koja je napravljena ovde u Beču jer i on je, kao i ja, vezan za ovu prvu knjigu,” kazala je Svetlana Ceca Rudić.

U razgovoru za naš Portal gospođa Rudić rekla je da će uskoro biti gotova i druga knjiga, “Kroz more osećaja” i uskoro bi trebala da bude objavljena u elektronskoj formi i kao od prve knjige tako i od druge, svi prihodi idu Dječijem vrtiću “Poletarac” u Srebrenici.

You must be logged in to post a comment Login