Stavite luk u čarape i očistite organizam

Znate li da su vaša stopala izravan ulaz u vaše tijelo kroz ono što kineski doktori nazivaju meridijanima? A meridijani su putevi do svakog organa u tijelu. Dok neki tvrde da takvo što ne postoji, oni koji razumiju kinesku medicinu shvaćaju da su usko vezani za živčani sistem.

Na stopalima je 7000 živčanih završetaka. Ti živci povezani su sa raznim organima u tijelu. Električni signali koji se šalju putem tih meridijana često postanu uspavani zbog nošenja cipela.

A nadražaj tih meridijana je bitno. To možete učiniti tako da se uzemljite sa zemljinim negativnim ionima, odnosno da stojite vani bez cipela ili pomoću – luka.

Jedan od najboljih načina za stimulaciju meridijana je stavljanje šoljice bijelog i crnog luk u vašu čarapu s donje strane stopala dok spavate.

Crni i bijeli luk poznati su kao pročiščivaći zraka, a kada se prislone na kožu ubijaju bakterije. Također, fosforna kiselina ulazi u krvotok i pomaže očistiti krv. Ono što se ne preporuča je višekratna upotreba istog luka jer skuplja klice i bakterije. I naravno, luk koji koristite za stopala nemojte jesti.

Izvor: Dnevnik.hr

You must be logged in to post a comment Login