Stand up komedija “S nogu” Peđe Bajovića sutra u Srebrenici

Srebrenička publika imaće priliku pogledati i uživati u stand up komediju Peđe Bajovića koja u sklopu Ex Yu turneje “S nogu” gostuje i u Srebrenici. Stand up komedija “S nogu” gostovaće 28. marta u Srebrenici u Omladinskom centru u Srebrenici sa početkom u 19.00 sati a ulaz je besplatan.

Nakon sedam godina aktivnog bavljenja stand up komedijom, kao komičar i kao producent, Peđa Bajović odlučio je krenuti na regionalnu turneju, prvu takve vrste kod nas, sa svojom prvom cjelovečernjom predstavom, pod nazivom “S nogu”. Prvi dio turneje jeste osam gradova u kojima je Peđa živio. Turneja je krenula iz Zagreba u kazalištu Komedija, da bi na svoj 40. rođendan (12.3.) Pedja Bajović turneju završio u rodnom gradu Bijelom Polju u Crnoj Gori. U međuvremenu je obišao: Mursku Sobotu, Banjaluku, Sarajevo, Mostar, Beograd, Požegu… stoji na zvaničnom sajtu Peđe Bajovića.

Peđa Bajović je regionalni stand up komičar i producent sa adresom u Zagrebu. On nije, otkad zna za sebe, htio biti komičar. Htio je biti pilot. Ne zbog letenja, nego zbog cura. Ćorav i smotan za ovo prvo, u cilju ostvarenja cilja – odlučio se za ovo drugo. To ga je na kraju dovelo do toga da postane jedan od pokretača stand up comedy scene u Hrvatskoj te je aktivno angažovan u razvoju regionalne mreže “komičara s nogu” stoji na zvaničnom sajtu Peđe Bajovića (www.pedjabajovic.com).

You must be logged in to post a comment Login