Srednjoškolski centar Bratunac objavio konkurs za upis učenika

Srednjoškolski centar Bratunac raspisao je konkurs za upis učenika u prvi razred srednje škole za školsku 2016/2017. godinu.

Ove godine biće upisano ukupno 140 učenika, i to:

– struka Geodezija i građevinarstvo, smjer Arhitektonski tehničar, 28 učenika

– struka Mašinstvo i obrada metala, smjerovi Mašinski tehničar za motore i motorna vozila, 28 učenika, auto-mehaničar 14 i varilac 14 učenika

– struka Elektrotehnika, i to tehničar elektroenergetike 28 učenika i električar 28 učenika.

Upis učenika obavljaće se u dva upisna roka – junski upisni rok, od 13. do 24. juna i julski upisni rok, od 4. do 15. jula.

Prijem dokumenata za upis u četvorogodišnje srednje škole u junskom upisnom roku je 13. i 14. juna – za učenike koji imaju 60 i više bodova, a rezultati će biti poznati 16. juna, a za učenike koji upisuju četvorogodišnje i trogodišnje srednje škole sa manje od 60 bodova od 20. do 22. juna, a rezultati upisa biće objavljeni na oglasnoj tabli škole 24. juna.

Prijem dokumenata za upis u četvorogodišnje i trogodišnje srednje škole u julskom upisnom roku je od 4. do 6. jula, a rezultati upisa biće objavljeni 8. jula, na oglasnoj tabli škole.

Sve dodatne informacije o potrebnim dokumentima za upis, kao i o načinu bodovanja, možete pronaći na oglasnoj tabli Srednjoškolskog centra Bratunac.

You must be logged in to post a comment Login