Srednjoškolci organizuju humanitarnu predstavu za malog Nenada

Učenici Srednjoškolskog centra Srebrenica organizuju humanitarnu predstavu za malog Nenada Jokića kome je neophodna pomoć kako bi otišao na operaciju. Predstava će se održati 21. decembra u Domu kulture u Bratunac sa početkom u 17:00 časova.

Nenad Jokić je dječak iz sela Polom kod Bratunca koji ima sedam mjeseci, rođen je bez jednjaka i sada se hrani pomoću katetera. Do sada je već imao tri operacije a za četvrtu neophodno je oko 100.000 eura.

Srebrenički srednjoškolci i ovoga puta organizuju humanitarnu akciju kako bi se pomoglo onim kojima je naša pomoć potrebna.

“Lično želim da ovim, prvenstveno pomognemo malom Nenadu koliko god smo u mogućnosti a i da ljude podstaknemo da rade što više stvari humanitarnog karaktera da se vidi da i obična mala grupa srednjoškolaca, uz pomoć profesora, mogu dosta toga da urade”, rekao je Senad Džananović, učenik SŠC Srebrenica.

Podršku srednjoškolcima i akciji dao je i direktor SŠC Srebrenica, Momčilo Cvjetinović kao i Svetosavska omladinska zajednica Bratunac.

“Cijelu priredbu smo sami spremili u vrlo kratkom periodu i mi se nadamo da će ovo uspjeti i da ćemo skupiti što više novčanih sredstava kako bismo, bar malo, pomogli malom Nenadu”, rekla je Kristine Nikolić, učenica SŠC Srebrenica.

Za ovaj događaj cijena ulaznice nije određena, postaviće se kutija u koju će svi moći da stave novac, zavisno od mogućnosti, poručili su srednjoškolci.

akcija za nenada

You must be logged in to post a comment Login