SO Srebrenica nije izabrala zamjenika načelnika

Odbornici Skupštine opštine Srebrenica danas su nastavili konstitutivu sjednicu na koje su izabrali funkcionere.

Za predsjednika SO Srebrenica izabran je Hamdija Fejzić, dok je za potpredsjednika izabrana Radomir Pavlović.

Za v.d. sekretara SO izabrana je Azra Hasić, a razrijšeni su dosadašnji načelnici odjeljenja  i izabrani vršioci dužlnosti na 60 dana kada će biti raspisan konkurs za izbor načelnika odjeljenja i sekretara skupšine.

Vršilac dužnosti načelnika Odjeljenja za finansije biće dosadašnja načelnica tog odjeljenja Vesna Kočević i vršilac dužnosti načelnika Odjeljenja  za urbanizam i stambeno-komunalne poslove. Do završetka konkursne procedure na čelu Odjeljenja za privredu biće Dane Katanić i vršioci dužnosti Odjeljenja za opštu upravu i Odjeljenja za društvene djelatnosti su Sadmir Nukić i Bego Bektić.

Odluka o izboru zmajenika načelnika ove opštine odložene je jer Komisija za izbor i imenovanja nije imala kandidata.

Nakon pauze održana je tematska sjednica na kojoj bi trebalo da se razmatra Odluka o načinu primopredaje dužnosti po isteku mandata funkcionera te da se razmatraju Plan rebalansa budžeta za ovu i Nacrt rebalansa budžeta opštine za iduću godinu.

Na prvom zasjedanju koje je prekinotu 1. decembra izabrana su radna tijela za provođenje procedure izbora predsjednika i potpredsjednika Skupštine opštine kao i Komisija za izbor i imenovanja, Komisija za Statut i propise i Komisija za budžet i finansije.

You must be logged in to post a comment Login