Sportska opreme za FK Guber pred nastavak sezone

Fudbalski klub „Guber“ Srebrenica dobio je vrijednu sportsku opremu koju je poklonila kompanija „Gross“ koja se bavi eksploatacijom rude iz Rudnika olova i cinka „Sase“.

Vrijednost opreme je oko 3.000 KM gdje je poklonjeno deset lopti, deset pari kopački, 40 dresova i majica i dva para golmanskih rukavica.  

Opremu je uručio tehnički direktor „Gross-a“ Radenko Milovanović koji je tom prilikom rekao da je ova donacija u sklopu redovnih akcija koje sprovodi ova kompanija na lokalnom nivou i da aktivno podržavaju sport, kulturu, obrazovanje, organizaciju manifestacija, ali i infrastrukturalne projekte.

Predsjednik kluba Nemanja Marinković zahvalio se kompaniji „Gross“ na podršci koji su pomogli klub u ovom teškom periodu kada ovaj kolektiv ima težak zadatak i cilj da ostane u ligi.

On kaže da klub dobio malu podršku loklanih preduzeća, a glavni finansijer biće Opština Srebrenica.

Kompaniji „Gross“ zahvalio se i načelnik Srebrenice Mladen Grujičić rekavši da je ova kompanija jedna od rijetkih koja posluje izuzetno dobro, zapošljava najviše radnika i aktivno podržava lokalnu zajednicu, a nesebičnu podršku godinama daje i lokalnom fudbalkom klubu.

Nastavak sezone zakazan je za 9. mart gdje Guber gostuje ekipi Leotar iz Trebinja.

You must be logged in to post a comment Login