Vrijedna donacija za FK Guber iz Holandije

Fudbalski klub „Guber“ dobio je na poklon profesionalnu kosačicu za travu od strane Azmira Durmića iz Slatine kod Srebrenice koji danas živi u Holandiji.

Durmić je poznat po tome što većinu svog slobodnog vremena provodi na svom imanju u Slatini gdje je pokreno radionicu za proizvonju aluminijumske stolarije.

Foto: FK “Guber”

„Kada sam saznao da našem klubu treba jedna takva kosačica odlučio sam da poklonim ovu koju sam dovezao iz Holandije za potrebe mog imanja“, kaže Durmić koji je sa predsjednikom kluba Nemanjom Marinkovićem osposobio mašinu i pokosio teren.

Marinković kaže da je jedna ovakva kosilic od velike pomoći za uređenje terena i jedan od većih troškova za klub koji nije mogao da je ranije nabavi.

„Veoma smo zahvalni gospodinu Azmiru Drurmiću što se odlučio na ovaj korak da pomogne jedan sportski kolektiv u Srebrenici i nadamo se da ćemo opravdati ukazano povjerenje i na taj način inspirisati i druge ljude da daju doprinos za naš klub“, rekao je Marinković, istakavši da će sada biti lakše i bolje održavanje terena.

Već naredni mjesec Guber počinje sa takmičenjem, a okupljanje ekipe i pripreme su već počele.

You must be logged in to post a comment Login