Na kraju polusezone poražen Guber i pobjeda Bratstva

Guber ubjedljivo poražen, a Bratstvo do tri boda na domaćem terenu.

FK “Guber” Srebrenica poražen je na gostovanju ekipi FK “Ilićka 01” Brčko u 15. kolu Druge lige RS-a – Istok, rezultatom (5:0).

Ilićka vodi od 11. minuta golom Igora Grubešića koji postiže svoj drugi gol u sudijsko nadokandi (45+2). Za (3:0) u 50. minuti siguran je Mileneko Bojić, a iz penala povisuje Nedeljko Mišković u 65. minuti. Za konačnih (5:0) i svoj drugi gol postigao je Mileneko Bojić.

Glavni arbitar Mile Bajraktarević pokazao je 8 žutih kartona, 5 za Guber i 3 za Ilićku.

Za Guber, zbog kartona i povrijeda, nisu nastupili: Safet Merdžić, David Maksimović i Njegoš Ilić. Takođe, na ovom meču Guber nije imao igrača na klupi.

FK “Bratstvo” Bratunac zabilježilo je pobjedu na domaćem terenu protiv ekipe  FK “Drina HE” Višegrad u 15. kolu Druge lige RS-a – Istok, rezultatom (3:2).

Domaća ekipa vodi od 12. minuta, a strijalac je Aljo Smajilović, u 25. minuti golom Dalibora Damjanovića Drina izjednačava. Draško Kuljanin u 48. minuti postiže gol za novu prednost Bratstva, a 26. minuta kasnije Igor Šimšić postiže gol za novo izjednačenje. Dušan Ćirković iz penala u 78. minuti postiže gol za konačnih (3:2) za Bratstvo.

Glavni arbitar Goran Lakić pokazao je 10 žutih, 5 za Bratstvo i 5 za Drinu HE, a zbog drugog žutog isključen je Igor Šimšić.

You must be logged in to post a comment Login