FK „Guber“ Srebrenica ostao bez trenera

Slađan Stanković iz Vlasenice prekinuo je saradnju sa Fudbalskim klubom „Guber“ iz Srebrenice.

Kao razlog prekida saradnje, Stanković navodi način dovođenja igrača u klub.

„Razlog mog odlaska je razmimoilaženja u pogledu dovođenja novih igrača koji nisu potrebni na pozicijama gdje postoje domaći igrači, kao i sam način dovođenja igrača bez moje saglasnosti“, objasnio je Stanković.

Stanković je „Guber“ preuzeo krajem januara kada je trebalo da oformi i pripremi ekipu za nastavak takmičenja, opstanak u ligi.

Tada je srebrenička ekipa imala najlošiju polusezonu u istoriji kluba gdje je u 15. kola imala samo 5 bodova, nakon oduzimanja tri, samo dva boda na početku drugog dijela sezone, i posljednje rangirana na tabeli.

„Guber“ je sa novim trenerom odigrao jednu utakmicu u Regionalnoj ligi 2019/2020. ali je zbog pandemije korona virusa takmičenje otkazano, kasnije je i proglešno završenim.

Tako je, bez mnogo muke, “Guber” ostao u ovom takmičenje, a kako se spekuliše, zbog izmjena u fudbalskim ligama Republike Srpske, postoji mogućnost da ponovo igra Drugu ligu.

Stanković će ostati upamćen kao treneri koji je sa jednom odigranom utakmicom, porazom, spasio ekipu od sigurnog ispadanja nakon čega je završio saradnju sa srebreničkom klubom.

You must be logged in to post a comment Login