Bratstvo i Guber imaju još teoretske šansu za opstanak

Iako je Guber predzadnji, a Bratstvo samo jedno mjesto iznad i dalje imaju šansu da ostanu u Drugoj ligi RS, a sve zavisi od nastupa Drine i Foče iz Prve lige RS.

FK “Guber” Srebrenica zabilježio je poraz  na domaćem terenu FK “Ilićka” Brčko u 30. kolu Druge lige RS-a – Istok, rezultatom (1:3).

Ilićka dolazi do prednosti u 25. minuti golom Stefana Lazukića, a minut kasnije izjdnačava Milan Jevtić. Miloš Krsmanović u 31. minuti postiže gol za novu prednost Ilićke, a u 42. minuti Milenko Bojić postiže gol za konačnih (1:3) čime Ilićka rješava meč u prvom poluvremenu.

U drugoj minuti nadoknade prvog poluvremena Slaviša Ćirković iz Gubera dobija crveni karton. U 48. minuti glavni arbitar Bojan Mitrović isključio je Dalibora Stanojevića i Slobodana Zimonjića iz Gubera i Ilićke.

Glavni arbitar Bojan Mitrović pokazao je 3 crvena i 4 žuta kartona, od čega za Guber 2 crvena i tri žuta, te po jedan crveni i žuti za Ilićku.

FK “Bratstvo” Bratunac zabilježio je poraz na gostujućem terenu protiv ekipe FK “Drina HE” Višegrad u 30. kolu Druge lige RS-a – Istok, rezultatom (6:2).

Bratstvo je doživjelo jedan od najvećih poraza ove sezone. Tri gola postiže Dalibor Damjanović iz Drine HE (53,69, 90), Marko Mitrašinović u 8. minuti, Miloš Pejović u 23. minuti i Bojan Marković u 87. minuti. Jedini strijalaz za Bratstvo sa dava gola bio je Draško Kuljanin u 66. i 77. minuti.

Glavni arbitar Dalibor Stupić pokazao je 3 žuta kartona, dva za Drinu HE i jedan za Bratsvo.

Da li će ova dva kluba ispasti u niži rang ostaje da sačekamo.

You must be logged in to post a comment Login