Slučaj prijavio policiji: Zbog najave protesta stižu mu prijetnje

Predsjednik Upravnog odbora Udruženja malinara “Vilamet” Ivan Stojanović danas je prijavio Policijskoj stanici Bratunac prijetnje koje dobija svakodnevno, rekao je za naš portal.

On kaže da od kako je javno najavio proteste ukoliko otkupljivači ne izađu sa jasnom cijenom i usklade istu sa cijenama u Srbiji trpi javne prozivke i prijetnje.

“Danima sam na meti prozivki i prijetnji na društvenim mrežama zbogom čega sam jutros bio prinuđen da prijavim policiji sve sadržaje koji su mi upućeni”, rekao je Stojanović.

On kaže da uprkos pritiscima neće odustati od zastupanja interesa proizvođača.

“Sigurno je da mi nećemo odustati od traženja svojih prava i da se cijena uskladi sa cijenom u Srbiji. Dogovor unutar rukovodstva Udruženja je da se traži sastanak sa hladnjačarima i prestavnicima malinara. Ako ne žele da se nađe rješenje ništa nam drugo ne ostaje nego da izađemo na proteste i izrazimo svoje nezadovoljstvo. Imamo podršku proizvođača da do kraja idemo i nema toga ko će nekakvim prijetnjama promjeniti stav proizvođača”, rekao je Stojanović.

Iz Udruženja malinara “Vilamet” koje predstavlja proizvođače maline iz Milića, Srebrenice i Bratunca 12. avgusta su izašli sa stavom da će organizovati proteste ukoliko cijena ne bude objavljena i usklađena sa onom u Srbiji.

You must be logged in to post a comment Login