Sedam rečenica koje muškarci pomisle kad ženu vide golu

Golo žensko tijelo ima hipnotizirajuću moć nad muškarcima. Kada se žena skine pred njima, zaborave na sve ostalo i žele se samo prepustiti vlastitim, ali i užicima partnerice.

A šta muškarcima zapravo prođe kroz glavu kad ženu vide golu? Saznajte u nastavku teksta.

1. Ostani cool

Kada se žena skine pred muškarcem, bez obzira na to koliko su već puta vidjeli taj prizor, sve u njegovom tijelu “podivlja”. Ubrzaju se otkucaji srca, krv se sjuri u prepone, smuše se u glavi pa ne mogu ni trezveno razmišljati. Ali nikako ne žele ostaviti dojam da nikad prije nisu vidjeli golu ženu zbog čega se trude ostati cool i pribrani. A zapravo bi najradije počeli vikati od sreće i uzbuđenja, piše portal Zadovoljna. hr.

2. Napokon mogu buljiti

Kako bi se ponašali civilizirano i primjereno, muškarci će se truditi ne buljiti u ženske grudi u javnosti, naročito ako ih neko može uhvatiti da to rade. U uredu, teretani, na plaži trude se držati kontakt očima tokom razgovora. Međutim, kada se odjeća skine, civilizirano ponašanje više im nije prioritet. Sada imaju dopuštenje buljiti do mile volje. I nadaju se da ženama to ne smeta.

3. Hm, trebao sam nešto obaviti, zar ne?

Možda mu se poslovi nagomilavaju, ima nabavku koju mora obaviti ili bilo koji drugu obvezu, ali jednom kada odjeća padne na pod, svi planovi muškarca jednostavno nestanu.

4. Pokušaj izdržati…

Muškarci postižu orgazam brže od žena što ne znači samo da se moraju dodatno potruditi nego i odgoditi vlastito zadovoljstvo na zadovoljstvo žene. Zato, iako bi najradije divlje vodili ljubav, ponekad moraju voditi ljubav u sporijem ritmu uz koji će, barem se tako nadaju, uspjeti doživjeti vrhunac u isto vrijeme.

5. Kad bih barem znao što želi da napravim

Nemojte se bojati usmjeriti nas malo. Naš posao puno je lakši kada nam date povratnu informaciju. Šapnite nam u uho svoje želje, pomičite naše ruke gdje želite da budu, preuzmite kontrolu i pokažite nam što vas uzbuđuje, poručuju muškarci ženama.

6. Dovraga, baš sam sretnik!

Muškarce jednostavno preplavi osjećaj zahvalnosti kada ženu vide golu.

7. Zbog čega bi se ona uopće mogla osjećati nesigurno?

I muškarci imaju svoje nesigurnosti, ali i dalje teško razumije ženske “kočnice” kada su oni tako očarani ženskim tijelom. Ako žena prekriva grudi rukama, skriva se ispod popluna i ne može se potpuno opustiti, pravi muškarac učinit će sve da se osjeća dobro. Te nesigurnosti muškarce zapravo ne smetaju, ali još im je draže kada im žena ponosno pokazuje svu svoju ljepotu.

Izvor: Dnevni avaz

You must be logged in to post a comment Login