Rudnik Sase uređuje fudbalski stadion Gubera

Na stadionu Fudbalskog kluba “Guber” iz Srebrenice počeli su radovi na infrastrukturi kako bi se ispunili svi uslovi za nastavak takmičenja u Drugoj ligi RS.

Prema riječima Gorana Mihajlovića sekretara kluba, iz Fudbalskog saveza Republike Srpske rečeno im je da je nephodno obaviti određene promjene u infrastrukturi tribina i stadiona kako bi se ispunili minimalni uslovi za odigravanje utakmica u Srebrenici na čemu im je pomogao Rudnik olova i cinka “Sase”.

“Mi smo se obratili Rudniku olova i cinka ‘Sase’ koji su za naš stadion izdvojili 27.500 KM, te za izvođenje radova ustupili svoje ljude. Klub ne bi mogao da izvdoji ta sredstva, ali zahavljujući  našim prijateljima otklonićemo nedostatke i time izbjeći moguće novčane kazne od strane Fudbalskog saveza RS”, kaže Mihajlović koji ističe da rudnik uvijek pomogne klub na čemu je uprava zahvalna.

radovi-na-stadionu-u-srebrenici-01

Nedostaci na terenu srebreničkog fudbalskog kluba biće otklonjeni u narednih nekoliko dana i podrazumjevaju korekcije na terenu, fizičko odvajanje tribina i terena, postavku ograda i zaštitnih mreža.

“Odlučili smo se da pomognemo klubu i preuzeli smo obavezui da mi svojim sredstvima i radom obavimo sve radove koje je potrebno da bi stadion zadovoljio kriterije za takmičenje i da bi naš fudbalski klub mogao nesmetano da se takmiči”, izjavila je predsjednik Upravnog odbora Rudnika „Sase“ Jelena Petrić i poželjela je sreću u nastavku takmičenja i plasman u Prvu ligu.

Fudbalski klub Guber ovu sezonu nastupa u Drugoj ligi RS – Istok što je najveći uspjeh ovog kluba.

Foto: Miro Pejić

You must be logged in to post a comment Login