RK “Drina” osudio napad na svog igrača, traže da se kazni napadač

Rano ujutru u subotu, 16. aprila, dogodio se napad na igrača Rukometnog kluba “Drina” iz Zvornika.

Iz kluba su se oglasili da se radi o Nikoli Tomiću rekavši da se radi o napad hladnim oružjem, oštrim predmetom u prijedelu vrata.

Momak je ubrzo hospitalizovan i dobro se osjeća. Mladića je napala ženska osoba koja je ubrzo uhapšena i biće zadržana mjesec dana u pritvoru.

“Iskreno se nadamo da će nadležne institucije najstrože kazniti ovakav vid nasilničkog ponašanja. Bio je ovo napad na jednog mladog i perspektivnog sportistu, željnog igre i dokazivanja, a na njegovom mjestu mogao je biti bilo ko od nas. Najiskrenije se nadamo da se ovako nešto više nikada neće ponoviti. Našem Nikoli želimo brz oporavak i da se što prije vidimo na parketu”, navodi se iz kluba.

„Policijskoj stanici Zvornik je navedenog dana prijavljen napad hladnim oružjem na lice N.T. ispred benzinske pumpe u Zvorniku. Lice N.T. je upućeno na ukazivanje ljekarske pomoći u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, gdje su mu od strane dežurnog doktora konstatovane lake tjelesne povrede. Operativnim radom na terenu, policijski službenici su ustanovili da je navedene povrede nanijelo lice I.L. iz Zvornika“, navodi se iz policije.

You must be logged in to post a comment Login