Rijetka mjesta bez naplate parkinga, u Bratuncu i Srebrenice većinom besplatno

Zvornik je već uveo naplatu parking, a od danas i Ljubovija, dok je u Bratuncu većina parking mjesta besplatna, u Srebrenici možete parkirati besplatno na svakoj lokaciji.

Naplata parking u Zvorniku već je postala praksa i način kako da se puni budžet ovog grada koju će rado preuzeti i druge opštine iz okruženja.

Od danas počinje naplata parking na obilježenim mjestima i u Ljuboviji gdje je utvrđena jedna zona parkiranja, tokom radne sedmice od 7.00 do 15.00 časova i subotom od 7.00 do 13.00 časova.

U Bratuncu je veliki broj parking mjesta, posebno prilikom izgradnje objekata u vlasništvu Petka Rankića koji je uz svoje objekte gradio i veliki broj parking mjesta.

Već neko vrijeme u centru grada smanjuje se broj parking mjesta u centru grada zbog intezivne gradnje i potražnje za placevima na kojim se grade stambeni objekti.

U Bratuncu naplata parking vrši se ispred Zvorničanke i komunalnog preduzeća, dok su sva ostala parking mjesta besplatna.

Prije deset godina u Srebrenici se nekoliko mjeseci naplaćivao parking, ali se brzo odustalo od toga.

Uskoro bi trebala da bude završena gradska garaža gdje je planirano 60 parking mjesta za koje će se naplaćivati parkiranje.

Kada krećete na put, osim Srebrenice i Bratunca, planirajte da sada u svakom gradu i mjestu morate platitit parking, a kakav je trend, vjerovatno neće biti besplatnog parking ni kod nas.

You must be logged in to post a comment Login