Radionica kreativnog pisanja u Srebrneici, prijavite se!

U Srebrenici će se održati radionica kreativnog pisanja, a djela koji nastanu tokom radionice naćiće se u zborniku radova koji će biti predstavljen na 61. Sajmu knjiga u Beogradu.

Izdavačka kuća “Rrom Produkcija” iz Beograda u saradnji sa Narodnom bibliotekom Srebrenica, uz podršku Opštine Sebrenica, organizovaće radionicu kreativnog pisanja za sve zainteresovan školarce, srednjoškolce i studente sa ciljem promocije literarnog stvaralaštva i pisane riječi kao i mladih autora.

Prošlog mjeseca Zlatomir Jovanović iz izdavačke kuće “Rrom Produkcija” bibliotekama u Bratuncu i Srebrenici poklonio je knjige romskih pisaca i dogovorio da se tokom septembra u ova dva mjesta održi radionica kreativnog pisanja koju će on prirediti zajedno sa književnicom Jovanom Bokunović.

“Imao sam priliku da razgovaram sa predstavnicima ove dvije opštine i predložio sam im da zajedno organizujemo dvodnevne radionice pisanja priča i eseja koje ćemo predstaviti kao zbornik radova mladih pisaca iz Srebrenice i Bratunca na 61. Sajmu knjiga u Beogradu”, rekao je ranije Jovanović.

Kako je kazao, cilj je da radove nastale na radionicama objedini u jedan zbornik i predstavi ga na 61. Sajmu knjiga u Beogradu.

Radionica u Srebrenici održaće se od 16. do 18. septembra u prostorijama Narodne biblioteke Srebrenica i prijaviti se mogu svi zainteresovani, dok termini održavanja radionice u Bratuncu još nisu poznati.

You must be logged in to post a comment Login