Prvi rok festival u Bratuncu

U Bratuncu održaće se prvi Rok festival koji organizuje Dom kulture Bratunaca u saradnji sa kafe barom Pekam iz ovog mjesta, a koji će trajati dvije večeri, 16. i 17. juna.

Radi se o prvom festivalu na kojem će nastupiti četiri benda iz Bratunca i to: Infuzija i Silent Noise 16. juna i 17. juna Fuzija i Gnijev anđela. Svirke počinju od 20.00 časova na gradskoj bini.

“Ideja je došla u razgovorima sa našim bendovima, a u cilju promovisanja naših bendova i ove vrste muzike. Imamo veliki broj kvalitetnih mladih bendova, ali i bend kao što je Gnijev anđela, koji je poznat ne samo u regiji već i šire”, kaže Radovan Petković direktor Doma kulture Bratunca.

On ističe da je bend Gnijev anđela i bratunački kafić Pekam, sponzor festivala, uzeli su učešće u promociji festivala i nesebičnoj podršci ovom događaju.

Publika će moći uživati u bendovima koji postoje 20 godina kao što je Gnijev anđela, ali i mladim naraštajima kao što je bend Infuzija kojeg čine otac sa dva sina od 10 i 14 godina, koji ove godina nastupaju na prestižnom muzičkom takmičenju Demofest u Banjaluci.

Organizatori najavljuju mnogo dobre muzike, ulaz besplatan i odličan provod.

You must be logged in to post a comment Login