Pročišćen put prema selima mjesne zajednice Potočari

Prije nekoliko dana na našu adresu stiglo je pismo Fuada Jusića iz sela Milačevići koji je pisao o problemima sela Lehovići i Milačevići. Danas smo kontaktirali odgovorene u Opštini Srebrenica i tom prilikom razgovarali sa stručnim saradnikom za poslove Službe civilne zaštite opštine Srebrenica, Hasudinom Mustafićem koji je rekao da je put prema navedenim selima pročišćen.

“Dana 09.08. u poslijepodnevnim satima Opština Srebrenica je angažovala građevinsku mašinu od privatne firme “Trend” iz Bratunca koja je očistila regionalni put Potočari-Slatina, onoliko koliko se moglo u datom trenutku budući da nije rađeno saniranje nego samo pročišćavanje regionalnog puta. Ponovo je uspostavljena, koliko-toliko, normalna komunikacija između Donjih Potočara i najudaljenijih mjesta MZ Potočari,” rekao je za eSrebrenica.ba Hasudin Mustafić.

Takođe, juče i danas vrši se rasčišćavanje klizišta na lokalnom putu prema naseljima Osredak i Čumavići koji će do kraja dana biti u stanju prohodnosti, poručuje Mustafić.

Mustafić je potrvdio da je problem odrona i klizišta na putu prema selima Lehovićima i Milačevićima postojao te da je taj put pročišćen.

You must be logged in to post a comment Login