Prijavite se na besplatan kurs engleskog jezika

Svi znamo da živimo u vremenu globalizacije, a engleski jezik, kao univerzalni jezik, u svemu tome je značajna karika i koristi se u skoro svim zemljama svijeta. Nivo poznavanja ovog jezika često je bitan, ako ne i presudan kriterijum pri apliciranju za određena radna mjesta ili članstvo u nekoj instituciji. Poslije uvodnih testova i upoznavanja, završni krug obično podrazumijeva intervju na engleskom. Kompanije obično prihvataju kandidate koji, pored određenih vještina i kvalifikacija, tečno govore i upotrebljavaju engleski jezik, u suprotnom kandidat će biti odbijen.

Ne dozvolite da vam nepoznavanje bar osnovnog nivoa engleskog jezika stane na put uspjeha – prijavite se na besplatan kurs.

Početno predavanje biće 21. oktobra u 16 časova, u Biznis centru u Srebrenici, Trg Mihajla Bjelakovića bb (treći sprat). Pravo učešća imaju sve nezaposlene osobe iz regije Birač (Srebrenica, Bratunac, Milići, Vlasenica i Zvornik), a predavanje će voditi Bojana Ilić, profesorica engleskog jezika.

Kurs će trajati četiri i po mjeseca i predviđeno je da predavanja budu organizovana dva puta sedmično u trajanju od sat i po. Za pohađanje kursa nije potrebno nikakvo predznanje.

Učešće na kursu je besplatno za sve polaznike, a troškovi prevoza takođe će biti pokriveni.

Osobe koje uspješno završe kurs moći će da se predstave na engleskom jeziku, odgovore i postave neka osnovna pitanja o tome odakle dolaze, koliko imaju godina, o porodici, hrani, vremenu, osjećanjima, o tome šta vole ili ne.

Na kraju kursa polaznici će moći da čitaju, pišu i razumijevaju jednostavnije riječi i izraze na engleskom jeziku.

Svi polaznici koji uspješno završe kurs engleskog jezika dobiće certifikat o pohađanju kursa i uspješnom polaganju završnog testa.

Kursu možete prisustvovati ukoliko se prijavite na e-mail: samra@posao.ba odnosno na telefon 033/846-944. Takođe, zainteresovani mogu popuniti obrazac za prijavljivanje za učešće na treningu na ovom linku.

Prijave za trening otvorene su do 20.10.2016. godine.

Projekat Ekonomsko osnaživanje mladih implementira kompanija Kolektiv (Posao.ba), u saradnji s Udruženjem Prijatelji Srebrenice i Opštinom Srebrenica, uz podršku Vlade Ujedinjenog Kraljevstva. Cilj projekta je ekonomski razvoj mladih kroz podršku zapošljavanja i samozapošljavanja mladih i razvoj vještina potrebnih na tržištu rada.

You must be logged in to post a comment Login