Priča udate žene: “Varam muža i ne kajem se, neki to i zaslužuju”

Moderno doba donosi moderna shvatanja, pa tako danas mnogi ljudi smatraju prevaru normalnom.

Jedna žena je u iskrenoj ispovesti otkrila da je u vezi već devet godina, ali da je sa partnerom imala uspona i padova. Poslednjih nekoliko godina ne uživa više u vođenju ljubavu, a utehu je potražila kod muškarca sa kojim radi i kako kaže ne kaje se zbog toga.

Ne zna kako da se ponaša da radi pa je na internetu potražila savet. Njen partner je ne vodi nigde i ne druže se sa prijateljima, a upravo to joj nedostaje. Kada dođe kući jednostavno zaspi na trosedu. Sa druge strane, muškarac s posla joj se potpuno posvećuje i brine o njoj.

Šalje joj poruke, a rekao joj je i da je voli. “Zavoljela sam kolegu sa posla. Sve je počelo bezazleno pa je preraslo u nešto više. Složili smo se da nećemo ostaviti naše partnere i da ćemo jednostavno uživati, ali sada su stvari postale mnogo ozbiljnije.

Rekao mi je da me voli, ali ne znam da li mu verujem”, rekla je žena koja je imala aferu. Savjetnica Deidre joj je savetovala: “Vaša afera je opasna. Ljubavnik vam nudi samo trenutni užitak i ništa više, a rizikujete gubitak svoje veze. Pitajte ljubavnika koji su mu planovi.

Ovo je pomalo neprijatno, ali ako se udalji, znaćete na čemu ste”, prenose novine The Sun. Ovakvu vezu je teško održati, a još teže je za partnere koji trpe nedostatak ljubavi jer se njihovi odabranici ljubavno nadopunjuju njima iza leđa, piše Pult24.info.

You must be logged in to post a comment Login