Predložite i Vi osobe za nagrade povodom Dana opštine Bratunac

Opština Bratunac raspisala je Javni poziv za dostavu prijedloga za dodjelu nagrada i priznanja plaketa, povelja i zahvalnice koje se dodjeljuju za rad ili djela koja zaslužuju javna priznanja pojedincima, preduzećima, ustanovama, organizacijama, udruženjima, mjesnim zajednicama i drugim pravnim licima.

Novčanim nagradama biće nagrađeni i najbolji učenici i diplomci od po 200 KM za koje je ranije raspisan poziv, a biće nagrađen i najbolji sportista na prijedlog opštinskog Savjeta za sport.

„Ovim putem se pozivaju svi zainteresovani građani da dostave prijedloge, sa obrazloženjem, za nagrade i priznanja iz gore navedenih oblasti, kako bi Komisija za nagrade i priznanja utvrdila imena kandidata i predložila Skupštini opštine Bratunac da donese Odluku o dodjeli priznanja i nagrada koja će biti uručena na svečanoj sjednici Skupštine opštine Bratunac 25. septembra, povodom obilježavanja Dana opštine Bratunac.“, navodi se iz Opštine Bratunac.

Prijedloge dostaviti najkasnije do 27. avgusta u Šalter salu Opštine Bratunac sa naznakom “Javni poziv za nagrade i priznanje” – Komisija za nagrade i priznanja.

Više detalja na OVOM LINKU.

You must be logged in to post a comment Login