Praznik sporta, košarka se vratila u Bratunac

Vjerna bratunačka publika večeras je u velikom broj dala podšku ekipi koja je dočekala Šamac na domaće terenu i odigrala izuzetan meč.

Nakon Premijer lige BiH, kako bi se reklo “s konja na magarca” ekipa Bratunca takmiči se u Drugoj ligi RS, a sav taj entuzijazam ponosa Bratunca večeras su nosili i potvrdili mladi momci, srednjoškolci uz par iskusnih igrača.

Bratunac je večeras savladao ekipu iz Šamca, uz dobru odbranu i još bolji napad potopili su goste i slavili rezultatom (100:48).

Momci koji su ponikli u ovom i srebreničkom klubu pokazali su motivaciju i želju da pokažu da KK Bratunac nije klub bez tradicije i budućnosti i da mu ništa ne može stati na putu.

Bratunačka publika, u većem broju, došla je večeras da bodri svoje momke i pošalje poruku da su uz njih jer je sport najbolji ambasador ovog grada.

Iz kluba, koji je morao da odustane u Premijer ligi BiH zbog nedostatka finansiranja glavnog sponzora, nedavno je saopšteno da će se takmičiti u Drugoj ligi i da je fokus na domaćim igračima.

You must be logged in to post a comment Login