Poziv za sport, NVO i mlade produžen nekoliko dana

Opština Srebrenica raspisala je Javni poziv o finansiranju/sufinansiranju sportskih klubova, udruženja građana i ostalih nevladinih organizacija sa područja ove opštine u 2023. godini i danas je zvanično produžila rok za upis do 15. maja.

“Razlog za produžetak roka za dostavljanje prijedloga su protekli državni praznici kada opština Srebrenica i ostale institucije nisu radili te svi predstavnici NVO i sportskih klubova nisu bili u mogućnosti prikupiti dokumentaciju u tom roku”, rečeno je iz Opštine Srebrenica.
Poziv je objavljen 26. aprila i planirano je da bude otvoren 15 dana.

Sredstva po ovom pozivu dodjeljuju se sportskim klubovima, udruženjima građana i ostalih nevladinih organizacija sa područja opštine Srebrenica u cilju finansiranja/sufinansiranja troškova aktivnosti za redovnu djelatnost i sportska takmičenja, projekata u 2023. godini, iz budžeta Opštine Srebrenica za ovu godinu.

Za sport je predviđeno 85.000, a za nevladine organizacije i udruženja 30.000 KM. Za 2020. godinu ovaj budžet je iznosio 115.000 KM.

Aplikacioni obrasci sa dokumentacijom se predaju u zatvorenoj koverti u Šalter sali opštine Srebrenica sa naznačenom adresom: Opština Srebrenica ul. Srebreničkog odreda bb Srebrenica 75430, sa naznakom “Komisija za finansiranje/sufinansiranje sportskih klubova, udruženja građana i ostalih nevladinih organizacija sa područja opštine Srebrenica u 2023. godini – NE OTVARAJ” ili putem pošte.

Više informacija i aplikacione forme pogledajte na OVOM LINKU.

You must be logged in to post a comment Login