Potpisan Sporazum o saradnji između Opština Ilidža i Srebrenica

Načelnici Opštine Ilidža i Srebrenice, prof. dr Senaid Memić i Ćamil Duraković danas su u  Opštni Ilidža poptisali Sporazum o saradnji ovih opština.

„ Iako je prošlo  17 godina od završetka rata,  i dalje u Srebrenici  ima mnogo   problema sa kojima  mi ne možemo sami da se izborimo.  Zato nam je svaka pomoć dobrodošla pogotovo od Opštine Ilidža u kojoj živi veliki broj izbjeglica iz istočne Bosne. Drago nam je što su u Opštini Ilidža, prepoznali  probleme naših građana i što će nam pomoći u realizaciji infrastrukturnih i drugih projekata i nadamo se da će sporazum u cjelosti biti implementiran“, rekao je Duraković a prenosi web sajt Opštine Ilidža (www.opcinailidza.ba).

Opština Ilidža spremna je ulagati u Srebrenicu i želja im je da se ovaj grad ne pominje samo u kontekstu proteklog rata i stradanja već da se urade konkretne stvari za Srebrenicu u kojima građani imaju pomoć od prijatelja, Opštine Ilidža.

„Želimo donirati u obrazovanje, komunalne djelatnosti, ali i u kulturu, sport i sve drugo što će doprinjeti boljem i kvalitetnijem životu građana Srebrenice. Želimo da oni znaju da imaju  prijatelje u opštini Ilidža na koje se mogu osloniti u svakoj situaciji. Ovdje smo bili jednoglasni, Vijeće, načelnik i građani“, istakao je Memić a prenosi web sajt Opštine Ilidža (www.opcinailidza.ba).

Web sajt Opštine Ilidža (www.opcinailidza.ba)

You must be logged in to post a comment Login