Poruka prevarene žene: Nema te ljubavi zbog koje bih oprostila nevjeru – Objasniću vam zašto

Znam da je opraštanje jako važno u vezi i da su mnogi parovi uspjeli prevazići nevjeru i nastaviti svoju vezu nakon afere, ali za mene je varanje možda jedina stvar za koju sa sigurnošću mogu reći da je ne bih oprostila. Ako me neko prevari to je za mene kraj, bez obzira da li smo u vezi nekoliko sedmica ili godinama.

Poštovaću to ako ne želiš više biti samnom, biće mi teško, ali ću vremenom preboljeti, ali oprostiti varanje neću, a evo i zašto. Varanje je krajnji nivo nepoštovanja. Kada si bio nevjeran nisi me samo fizički varao sa drugom ženom već si me i lagao, a lažovima nema mjesta u mom životu.

Ako ne želiš biti sa mnom to je u redu. Možemo se razići i svako od nas krenuti svojim putem, ali nemoj me navesti da gajim lažne nade i živim u iluziji dok ti samo čekaš da ti se pojavi bolja prilika. Vremenom bih ti možda i oprostila to što si me prevario, razumijem da ludi griješe i da se greška može desiti svakome, ali za opstanak veze je potrebno mnogo više od oprosta.

Samo opraštanje nije dovoljno da bi veza finkcionisala. Jednom si izigrao moje povjerenjei neću ti dozvoliti da to učiniš ponovo. Možemo biti prijatelji, ali nikada više ne bih mogla da budem u ljubavnoj vezi sa nekim o me je jednom povrijeio.

Za mene je povjerenje jako važna stvar i kada ga jednom izgubite više ga nećete moći vratiti. Čak i ako se nekad nađem u situaciji da ti ponovo vjerujem, uvjek ću se sjećati da sam ti jednom vjerovala i da si me povrijedio.

Kad kažem da ti se nikada neću vratiti, to ne znači da ti jednom neću oprostiti i ne znači da sam ljuta na tebe. To samo znači da ti više nikada neću dati priliku da me ponovo povrijediš, i to ne samo tebi, već bilo kome, piše Info Pult.

You must be logged in to post a comment Login