Ponovo radi Malboro, na drugoj adresi

Srebrenica je sinoć dobila i treći kafić koji ima najdužu tradiciju u gradu i važi za mjesto u kojem se sluša dobra muzika, pije ukusna kafa i druži.

Kafe Malboro pamte mnoge generacije a proteklih godina ovo je bio jedini urbani kafić u gradu koji su posjećivali mnogi, mjesto koje je za mnoge bilo i dio odrastanja, dobre zabave i sticanja prijateljstava koja su ostala vječna.

Nakon pauze od osam mjeseci ovaj kafić ponovo je otvoren ali ovoga puta na drugoj lokaciji, u centru grada u objektu nekadašnje Kojine kafane nastavio je sa istom tradicijom dužom od 20 godina.

Svečano otvaranje upriličio je i treći mini festival Jesenji Malboro Fest koji organizuje ovaj kafić uz podršku lokalnih muzičara kao i bendova i pojedinaca iz Vlasenice i Sarajeva.

Srebrenička publika uživala je u bendovima S.P.U.K., Afera, Zadnji Popis i Pjanles koji su svirali domaće i strane hitove kao i svoje autorske pjesme.

Gosti na otvaranju kafića vjeruju da će ovaj lokal u narednom periodu ponuditi više zabavnog sadržaja u Srebrenici i na taj način privući loklane ljude da tokom vikenda izlaze u naš grad.

Pogledajte kako je sinoć bilo na otvaranju Malbora.

You must be logged in to post a comment Login