Ponos države: Infuzija u polufinalu 53. Gitarijade u Zaječaru

Rok bend Infuzija iz Bratunca sigurno će uči u istoriju ovog kraja jer je prvi muzički sastav koji će uzeti učešće na Gitarijadi u Zaječaru, a njihov dvanaestogodišnji bubnjar Đorđe najmlađi je muzičar koji će nastupiti u ovom poznatom muzičkom takmičenju.

Bratunački rokeri sinoć su svirali u Novom Sadu kao dio takmčenja i kvalifikacija za polufinale 53. Gitarijade koje će se održati 27. i 28. juna, dok je finale zakazano za 29. jun.

Kako su nam rekli, prezadovoljni su uspjehom na takmičenju, te oduševljeni da je njihov predani rad i angažman prepoznat i šire, a najvažnije da je porodica na okupu i da se poštuju osnovne vrijednosti, da su uzorni mladići i za primjer.

Pupularni trojac iz benda Infuzija, otac i dva sina, najmlađi je muzički sastav u ovoj regiji, a čine ga bubnjar Đorđe 12, gitarista i vokal Mirko 16 i njihov otac Rajko Ostojić 40 godina koji svira bas gitaru i pjeva.

Nedavno su objavili pjesmu „Magle“ za koju je urađen i sport koji je prihvaćen veoma dobro od strane publike, a iza sebe imaju dva albuma „Život je dar” i “Sjenke na zidu”, te učešće na desetom Demofestu u Banja Luci 2017. i 2018. godine na Mostarskoj gitarijadi, a pripremaju i  novi materijal.

You must be logged in to post a comment Login