Počelo čišćenje trotoara i sporednih ulica

Kategorisani i nekategorisani putevi u opštini Srebrenica prohodi su, rečeno nam iz Odjeljenja za urbanizam ove opštine.

Svi lokalni putev su prohodni, a danas je počelo čišćenje trotoara i sporednih ulica u Srebrenici koje će se nastaviti i sutra.

Iz Komunalnog preduzeća “Polet” rečeno nam je da su njihove služe su na terenu i čiste dijelove opštine za koje su zaduženi i da je probijanje i čišćenje snijega u najudaljenijim dijelovim ove opštine, Luka Krušev Do, trajalo čak jedanaest časova.

Iz Auto-moto saveza Republike Srpske saopšteno je da na regionalnom putu R-454 Bratunac 3-Drinjača i dalje na snazi zabrana za teretna vozila ukupne mase preko 3,5 tone i autobuse klase M3, dok se zabrana ne odnosi autobuse prevoznika “Drinatrans” Zvornik, koji saobraćaju na redovnim autobuskim linijama Zelinja-Zvornik, Bratunac-Polom-Zvornik, Bratunac-Polom-Bijeljina i Polom-Bratunac. Zabrana se od 15. februara ne odnosi i na teretna vozila koja vrše transport drvnih sortimana na regionalnom putu R-454a Bratunac3-Drinjača (od Poloma-do Drinjače).

Na sve vozače apelujemo da prilagodne vožnju shodno uslovima na putu, poštuju signalizaciju i na put ne kreću bez potrebe i obavezne zimske opreme.

You must be logged in to post a comment Login