Počela nova sezona za FK “Guber”

U nedjelju, 17. avgusta FK “Guber” odigrao je prvu utakmicu u sezoni 2014/2015. Regionalne lige Republike Srpske – Istok protiv ekipe FK “Jedinstva” iz Roćevića koja je završena neriješeno (3:3).

Naši momci, iako su imali teške završne utakmice u prošloj sezoni, borba za ulazak u viši rang, u ovaj meč su ušli sa jedinim ciljem a to je tri boda. Međutim, sreća ih je napustila a kući su se vratili sa jednim bodom.

“Odigrana je jedna utakmica protiv veoma čvrste ekipe Jedinstva iz Roćevića, gdje je pobjeda, praktično već bila proslavljena. Nažalost, to smo proslavili prije nego što se utakmica završila i na kraju, umjesto pobjede, mogli smo samo da se radujemo jednom bodu sa gostovanja. Kada primite dva gola u sudijskoj nadoknadi a vodite sa 3:1 onda morate da brinete za naredne utakmice,” rekao je za eSrebrenica.ba Emir Bektić, trener FK “Guber” Srebrenica.

Sastav tima FK “Guber” ove sezone biće nešto drugačiji i šansu će dobiti mladi igrači, takođe Guber u ovu sezonu ulazi rasterećen a cilj je, kako kažu, viši rang.

Uskoro više o FK “Guber” u novoj sezoni…

You must be logged in to post a comment Login