Peti regionalni Sajam poslovnih ideja

Na V regionalnom Sajmu poslovnih ideja koji će se održati u ponedjeljak 26.10.2015. godine sa početkom u 10 časova u skupštinskoj sali Opštine Bratunac, predstaviće se 22 mlada preduzetnika iz Srebrenice, Bratunca, Milića, Zvornika i Vlasenice sa svojim poslovnim idejama koje su razvijali u protekla tri mjeseca uz podršku Poslovnog savjetovališta Udruženja „Prijatelji Srebrenice“.

Potencijalni mladi preduzetnici iz regije Birač pokušaće da na ovom Sajmu uvjere komisiju da je baš njihova ideja najbliža uspjehu i održivosti, te da dobiju podršku za pokretanje svog biznisa.

Kao i prethodnih godina, razvoj omladinskog preduzetništva putem Sajma poslovnih ideja, pored Holandske ambasade i lokalnih samouprava Bratunac, Srebrenica, Milići, Vlasenica i Zvornik, podržavaju partneri iz Fondacije Pieter van Baastian, crkvene Zajednice Vlaardingen, međunarodnih organizacija CRS-a i UNDP-a, zatim Visokog predstavnika u BiH dr Valentina Inzka, Područne privredne komore Bijeljina, te agencije Posao.ba.

Sajam je podržan od strane ambasade Kraljevine Holandije u BiH, u okviru projekta „Mladi preduzetnici za društvene promjene“, saopšteno je iz Prijatelja Srebrenice.

Dodatne informacije na broj telefona: 056/440-165, kontakt osoba: Dana Bučalina 066/677-720.

You must be logged in to post a comment Login