Pet stvari koje muškarci rade kad su još zaljubljeni u bivšu

Događa se puno česće nego što to iko želi priznati – muškarac je u novoj vezi i sve je manje-više ok, ali cijelo se vrijeme nekako provlači i njegova bivša. Neki su stvarno samo u prijateljskim odnosima sa svojim bivšim curama, ali puno njih još gaji osjećaje prema njima. Evo kako znati da frajer još ima osjećaje za svoju bivšu.

Često se čuju

Sasvim je normalno da se bivši parovi ponekad čuju ako su ostali u dobrim odnosima, ali ako je muškarcu bivša cura nova najbolja frendica, nešto ne štima. Bivše veze trebaju biti u prošlosti, a stalna komunikacija je jasan znak da je u sadašnjosti, piše Index.hr.

Aktivno ju prati na društvenim mrežama

Like ovamo, komentar onamo i imamo bogatu socijalnu interakciju dvoje ljudi koji bi trebali manje komunicirati. Frajer koji prečesto ima potrebu kontaktirati bivšu curu putem društvenih mreža definitivno nije riješio sva pitanja oko bivše veze.

Previše priča o njoj

Naravno da neće glumiti da nikad nisu bili zajedno i izbjegavati bilo kakav razgovor o njoj, ali ako ju stalno spominje, za to postoji razlog.

Stalno ju kritizira

Puna usta bivše cure nikad nisu dobra, čak ni kad se ona spominje u negativnom kontekstu. Suprotnost ljubavi nije mržnja nego indiferentnost, a ako on nije indiferentan, znači da mu je stalo.

Čuva njene stvari

Poklon koji je dobio za rođendan nije problem, nisu čak ni slike, ali ako čuva njenu gumicu za kosu, majicu ili parfem… vrlo vjerojatno se nada da će mu se jednom vratiti.

Izvor: N1

You must be logged in to post a comment Login