Ovo su najzlobniji horoskopski znakovi, za jedan nikad ne biste rekli

Svako ima zlu crtu u sebi, ali s nekim je znakovima to ipak izraženije i naglašenije. Ovo su četiri najzločestija horoskopska znaka.


Škorpija – najzlobniji horoskopski znak

Bez previše neizvijesnosti, medalja za najzlobniji horoskopski znak odlazi u ruke Škorpije. Ličnost Škorpije puna je zamršenih slojeva, a ipak osobina koja najsvijetlije sja je njihova lukavost.

Lav – glavni diverzant

Sasvim je prirodno da znak koji voli pažnju ima zlonameran um. Lav voli biti zvijezda i učiniće sve da ostane u centru pažnje! Lav je horoskopski znak koji će najvjerovatnije postati poznat i nije spreman ništa da prepusti slučaju. Ako se nađe na putu postizanja svojih ciljeva, samo ga pregazi.

Djevica – zli genije

Djevica je jedan od najinteligentnijih horoskopskih znakova, iako često koriste svoj mozak kako bi smislili zle planove. Djevica se na površini može ponašati slatko i nevino, ali ispod svega smišljaju mnoštvo lukavih planova.

Kao jedan od tri vatrena znaka, ličnost Ovna je prirodno agresivna i nikada neće dopustiti da se nešto dogodi protiv njegove volje. Ovan je definitivno eksplozivan, ali ovaj horoskopski znak takođe uživa u planiranju osvete neprijateljima, prenosi Nova.rs

You must be logged in to post a comment Login