Ovo su najseksipilniji djelovi ženskog tijela

Žene često misle da muškarci žele da na djevojakam vide pune usne, šire kukove, bujne grudi ili pak uži struk. Međutim, na osnovu jedne onlajn ankete utvrđeno je da stavri zapravo ne stoje tako.

Naime, rezultati će vas sigurno iznenaditi, jer među najseksipilnijim djelovima ženskog tijela našle su se sljedeće stvari.

Stopala 

Muškarci su se složili da su im njegovana ženska stopala jako privlačna, a i poželjno je da su nalakirani nokti na njima. Niko ne bi rekao, ali se jači pol tako izjasnio.

Leđa 

Seksi leđa prosto izluđuju muškarce, pogotovu kada žene nose haljine ili majice na kojima ih otkrivaju.

Kosa 

Svaki muškarac preferira drugačiju boju kose, ne postoji jedinstvena boja ili frizura koja je univerzalna za seksipil, svaki od njih što se toga tiče ima drugačiji ukus.

Osmijeh 

Muškarci priznaju da prosto ne mogu da odole lijepoj ženi sa osmjehom. To je nešto što privlači sve ljude. Osmjeh je jednostavno magnet.

Usne 

Ne postoji muškarac koji prilikom prvog susreta neće odmeriti vaše usne. Preferiraju punije, međutim ne vole previše tamne ili svjetle boje ruža za usne. Prirodne nijanse obožavaju.

Grudi i zadnjica 

Svaki muškarac voli zategnute grudi i zadnjicu, zato i žene naglašavaju ove dijelove i svjesno privlače jači pol. Većina se složila da preferira grudi srednje veličine, a za zadnjicu kažu što veća to bolja.

Oči 

Vjerovali ili ne oči su im na prvom mjestu kada je riječ o najseksipilnijim dijelovima ženskog tijela. Seksi pogled je ključ za privlačnost.

Izvor: Dnevni avaz

You must be logged in to post a comment Login