Ovi horoskopski znaci imaju šansu da se vjenčaju sljedeće godine

Ako jedva čekate 2024. godinu i pitate se da li će vam donijeti vjenčanje, zvijezde imaju odgovor za vas. Zavirite u budućnost, ali znajte da vam horoskop nudi samo orijentaciju, a ne garanciju. Tako razumijete astroprognozu na temu – koji horoskopski znaci imaju šansu da se vjenčaju sljedeće godine.

OVAN

Ovan je znak vatrenog i avanturističkog temperamenta i nije ga lako kontrolisati. Ipak, upravo taj duh će ga sljedeće godine učiniti neodoljivim, pa potencijalni partner lako može pasti na koljena. Najveće šanse za brak su u prvoj polovini godine. Ako kažete „da“, uslijediće srećan period.

BIK

Bik je poznat po svojoj stabilnosti, ali njegov horoskop predviđa mnogo turbulencija u 2024. godini. Na ljubavnom planu, moguće je prekinuti ljubavnu vezu, ali će to dovesti do potencijalnog braka. Kada se partneri razdvoje, strasti splasnu, a oni trezveno razmišljaju o tome koliko ljubavi i poštovanja osjećaju jedno prema drugom, to će ih vratiti u još harmoničniju zajednicu. Slijedi pomirenje, pa vjenčanje.

RAK

Rak je jedan od najosjetljivijih znakova u horoskopu, uvijek spreman da pomogne. Spremnost da brinete o svom partneru i da mu se posvetite može doći do izražaja 2024. godine. Astrolozi tvrde da vam se na putovanju mogu desiti značajne stvari, pa ako se to desi sa partnerom očekujte ponudu za brak.

ŠKORPIJA

Škorpija je vođena strašću, a to je upravo ono što će privući vašeg partnera 2024. godine. Romantika i uživanje vode vas do velikih obećanja, a najviše šansi za brak najavljuje horoskop onima koji su već stali pred matičara. Zaboravite ono što tada nije uspjelo, ovaj put – više sreće!

JARAC

Uporni i ambiciozni Jarac je nezaustavljiv kada se na nešto usredsredi, a za 2024. odlučio je da sredi bračni status. Ako je možda malo zbunjen kada su u pitanju emocije, osjećaj međusobnog poštovanja i razumijevanja će ga sigurno uvjeriti da je vrijeme za brak, piše Glas Srpske.

You must be logged in to post a comment Login