Ove znakove horoskopa najteže je voljeti

Ako se može vjerovati zvijezdama, neke horoskopske znakove je teže i izazovnije voljeti nego druge.

To, naravno, ne znači da treba dići ruke od odnosa tek tako i krenuti dalje. To znači samo da će ponekad odnos biti izazovniji nego što bi bio da osoba koju volite ne pripada jednom od tri znaka.

Djevice

Djevice nisu osobe koje je najlakše voljeti. Više od svih, oni su dovoljni sami sebi i većini odnosa pristupaju na analitičan način. Iako ne čine to uvijek namerno, Djevice većinu ljudi automatski drže podalje dok ne budu sigurne da im mogu vjerovati.

Zbog svoje pouzdane prirode Djevice svaki posao obavljaju tako da niko drugi ne treba da se znoji, pa oni u njihovom društvu znaju da se osjete beskorisno. U svakom slučaju, zbližiti se s Djevicom, a onda je voljeti može biti jako izazovan zadatak jer vole da se drže podalje od svih i ne otvaraju se tako lako.

Škorpija

Škorpije su često nevjerovatno iscrpljujući partneri. U jednom trenutku imaju mnogo ljubavi i brižni su, a u sljedećem trenutku mogu da budu toliko ljuti na vas da ne žele ni da vas pogledaju. Problem je i što je vrlo teško pogoditi u čemu ste pogriješili jer se Škorpije teže otvaraju. Osim toga, u paketu sa njima nerijetko dolazi i ljubomora, koja cijelu situaciju dodatno otežava.

Strijelac

S jedne strane, Strijelci su uzbudljivi partneri s kojima nikad nije dosadno, ali s druge strane, baš je to stavka zbog koje ih je ponekad izazovno voljeti jer s njima nikad nema mira.

Stalno jure za nekim novim avanturama, a istina je da većini osoba ta jurnjava ponekad bude previše, piše B92.net.

You must be logged in to post a comment Login