Ova žena je neobična – Ona ostaje u srcu zauvek, ne zaboravlja se

Ako ste upoznali ženu u ovom horoskopskom znaku, teško je da je volite, ali je nemoguće da je ne volite! Ona je posebna, za nju se možete lako vezati…

Ovaj horoskopski znak je teško voleti, ali je skoro nemoguće ne voleti ih. Ako ste se zaljubili u ženu rođenu pod znakom Riba, onda je ovo zauvek. A čak i ako krenete različitim putevima, sigurno ćete je dugo pamtiti, tvrde astrolozi. Njena energija je topla poput prvih zraka prolećnog Sunca, osvežavajuća kao prve kiša posle suše, radosna kao prvi sneg koji mekim pokrivačem pokriva zemlju.

Mistična moć žene Ribe leži u činjenici da se ona lako uvlači u srce osobe. Ribe su znak koje simbolizuje misteriju i romantiku. Njena priroda je gorka i slatka, jer njena ljubav može ne samo da opije, već i izazove i turbulencije.

Ribe su izuzetno osećajan znak i osećaju svoje partnere na potpuno drugačijem nivou od većine drugih ljudi. Imaju sposobnost da razumeju bez objašnjenja. Umeju da prihvate i osete celog partnera – sa svim njegovim nedostacima i prednostima. Ljubav koju žene ovog horoskopskog znaka daju ne može se uporediti ni sa čim.

Ribe za svoje ljubavnike postaju onaj uspavljujući san u kome nisu ni sanjali da budu. Stidljivo se smeju i daju vam osećaj topline i ljubavi. Ribe su veliki romantičari i sanjari. Ove žene se sa lakoćom kreću u svet fantazije koji ne samo da stvaraju, već i žive u njemu većinu vremena. Život sa njima je ljubav zbog koje srce treperi. Žene Ribe su neobične, lako se vežete za njih, čuvate ih i dugo pamtite.

Izvor: Sensa

You must be logged in to post a comment Login