Osobine jakog muškarca – Znaci koji vam mogu pomoći da ga prepoznate

Stalno dokazivanje svoje važnosti i vrednosti u paru – to nije zdrava veza. Ako muškarac shvati da ako je njegova žena srećna i bukvalno sija, onda će se okupati u zracima ovog sjaja, takva veza će definitivno biti srećna. Ovde svi daju sve od sebe. Pre svega, sve dolazi iznutra i počinje odnosom prema sebi. Ali akda je partner taj koji je spremna da zagrli, uteši, pogleda vas u oči i iskrneo govori, korača sa vama kroz staze života, sigurno je da će život teći poput bistre i mirne reke.

Jak muškarac je onaj sa kojim žena ne treba da se pretvara, već da bude stvarna. Ovo je čovek koji ume da voli i da bude i strastven i nežan sa svojom ženom. Ne plaši se ni njenih suza ni emocija, a ako se s vremena na vreme iznenada pojave u njoj, onda je i dalje miran. Za ženu će susret sa takvim muškarcem zauvek promeniti sve. Kada se vaši principi i uverenja poštuju i vrednuju, odnos se razvija.

Na kraju udahnite i opustite se, jer zajedno ste oboje moćniji nego sami. Ovo otkriće inspiriše i daje posebna krila. Slabog muškarca ćete lako uočiti, jer on ne oprašta greške ni sebi ni vama. On je veoma zahtevan i izbirljiv – sa njim vam se čini da stalno stojite na prstima i ne možete da se opustite. On je više zabrinut za sebe i svoje zadovoljstvo i u vezama i u krevetu, inače, i u životu.

U ovakvoj vezi vi stalno dajete i dajete i ne dobijate ništa zauzvrat – ni zahvalnost, ni podršku, ni ljubav, ni toplinu i nežnost od takvog čoveka. Ovo je čovek koji će takođe pokušati da vas obrazuje i prilagodi svojim idealima. On definitivno nije junak vašeg romana.

Vaš partner ili raduje vaše srce ili ne – to je glavni kriterijum za uspešnu vezu za oba partnera, pišu Novosti.

You must be logged in to post a comment Login