Osobine alfa žena: Evo šta one rade drugačije od ostalih

Smele, neustrašive i snažne, ove žene osvetljavaju sobu svojom energijom. Alfa žene imaju poseban magnetizam koji zastrašuje one zatvorenog uma i inspiriše one koji žele da budu poput njih. Snažna žena uživa u svojoj nezavisnosti i živi život sa strašću.

Neguju život u kojem zaista uživaju

Bilo da su same ili u vezi, alfa žene znaju da moraju uživati u svakom iskustvu. Oni ne očekuju da im drugi pruže priliku da budu srećne, već su arhitekte svojih života. Žele da žive u sreći i slozi, pa rade iz dana u dan gradeći za sebe srećniji život.

Ne porede se sa drugima

Ove žene su zaista srećne jer im ne trebaju potvrde onih oko sebe. Ne žele da budu bolje od nekog drugog, iz prostog razloga što nema poređenja. Uvek postoji neko mlađi, sa lepšim osmehom ili bujnijom kosom, ali alfa žena zna da život nije u tome. Ona je čitav paket, jedinstven i divan, koji zaslužuje poštovanje.

Alfa žene se usuđuju

Šta god da je u pitanju, bilo da se radi o karijeri ili odnosima, smele žene bi radije rizikovale da čuju „ne“ nego da sede po strani i nadaju se da će neko drugi doneti njima priliku koju žele.

Ne traže spasioca, ali su otvorene da imaju partnera

Nisu voljne da ugroze vreme koje provode sa prijateljima samo da bi imale nekoga u svom životu. Neustrašive žene ne traže spasioca, dobrotvora ili muža koji bi im dao status. U stvari, čak ni ne traže. Međutim, prava alfa žena je uzbuđena kada upozna muškarca koji je razume, prihvata, poštuje, poštuje sebe i gleda u istom pravcu kao i ona.

Znaju kada treba da odu

Alfa žene znaju da uporni pokušaji da se nešto spasi — prijateljstvo, veza, neuspela odluka — obično znači ulaganje vremena i energije u nešto što je već izgubljeno.Svi mi znamo kada je nečemu došao kraj, ali samo alfa žena će ustati i otići. Preboleće raskid veze, prijateljstva ili neuspeh.

Ne žrtvuju sebe

Znaju da će ljudi raditi stvari koje će ih razočarati… to je život. Ali one neće pristati da prožive taj scenario milion puta. Ove žene znaju da imaju potpunu kontrolu nad tim kako reaguju na situaciju, a kada ona postane teška, nauče lekciju i kreću napred sa novom snagom, piše B92.net.

You must be logged in to post a comment Login