Opština Srebrenica tokom 2020. zaposliće 11 službenika

Prema Planu zapošljavanja u opštinskoj upravi opštine Srebrenica za 2020.  godinu planirano je upošljavanje 11 radnika, utvrđenim potrebama.

Planom zapošljavanja u opštinskoj upravi opštine Srebrenica za 2020.  godinu utvrđuje se stanje sistematizovanih radnih mjesta, stvarno stanje popunjenosti radnih mjesta u skladu sa Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u opštinskoj upravi Srebrenica, te se utvrđuje koja će radna mjesta biti popunjena u 2020.  godini, kao i vrijeme i način popunjavanja.

Kako se navodi, Plan  se  donosi  vodeći  se računa  o  potrebama  za  kadrovima  koji  nedostaju  u  organizacionim jendicama i raspoloživim sredstvima u skladu sa Odlukom o budžetu opštine Srebrenica.

Tokom ove godine planirano je i agažovanje 10 volontera.

U  izmjenjenim  okolnostima  i  potrebama  za  prijem  u  radni  odnos  novih  službenika  i namještenika, a na osnovu Pravilnika o unutrašnjoj organiozaciji i sistematizaciji radnih mjesta u opštinskoj upravi opštine Srebrenica i Odluke o budžetu opštine Srebrenica, donjeće se izmjene i dopune Plana, navodi se.

Više o Planu zapošljvanja za ovu godinu na OVOM LINKU.

You must be logged in to post a comment Login