Opština Srebrenica na “Sarajevo Business Forum 2015”

Opština Srebrenica će učestvovati na 6. Međunarodnoj investicijskoj konferenciji “Sarajevo Business Forum 2015”, koji se održava u periodu od 12 do 15. maja u Srebrenici.

Opština Srebrenica je jedina opština iz BiH koja učestvuje na “Sarajevo Business Forum 2015” i imaće svoj štand u Hotelu “Terme” na Ilidži, a cilj učešća je promovisanje mogućnosti i perspektiva za investiranje na prostoru opštine Srebrenice poslovnim ljudima iz cijelog svijeta koji su uzeli učešće.

Opštinu Srebrenicu će predstavljati tim u sastavu Sead Jahić – direktor Turističke organizacijeSrebrenica, Amir Kulaglić – savjetnik načelnika i zaposlenice Opštine Srebrenica, Lidija Frančić i Mirjana Jokanović.

S obzirom da Opština Srebrenica planira u 2015. godini organizovati “Investiciono – razvojnu konferenciju Srebrenica 2015”, učešće na “Sarajevo Business Forum 2015” se planira iskoristiti za pozivanje investitora iz cijelog svijeta da učestvuju na navedenoj konferenciji u Srebrenici i investiraju u razvoj Srebrenice u narednom periodu, te pokrenu novi razvojni ciklus u našoj opštini, saopšteno je iz Opštine Srebrenica.

You must be logged in to post a comment Login